Laptop / notebook reparatie

Geef u notebook een 2e kans!

Laptops zijn uitermate handig en veel gebruikt door bijna iedereen. Naarmate ze ouder worden gaat de prestatie echter vaak hard achteruit. Voor veel mensen onterecht een aanleiding om een compleet nieuwe laptop aan te schaffen.
De meeste van de meest voorkomende hardware problemen zijn door onze experts simpel te verhelpen. Is uw Laptop kapot of uw desktop kapot betekend dus niet direct dat u een nieuwe hoeft te kopen.
Vaak worden laptops heter naarmate ze ouder worden en gaat de snelheid hard achteruit. Dit heeft vaak te maken met stof in de laptop. Heeft uw laptop hier last van, of heeft uw laptop hardware defecten zoals een stuk toetsenbord, dvd drive of scherm, neem dan gerust contact met ons op voor een laptop reparatie zodat u snel weer aan de slag kunt en nog lang optimaal kunt genieten van uw laptop.

Toetsenbord reparatie Computerhulp Oosterbeek
Notebook stofvrij maken Computerhulp Oosterbeek
blauwscherm computerhulp Oosterbeek
Notebookscherm defect Computerhulp Oosterbeek

Stofvrij laten maken is van levensbelang voor uw laptop

Het is van belang als uw laptop opgeknapt en opgeschoond is deze ook in goede conditie te houden, met name waar het op stof aankomt. Er kan zich binnen een halfjaar al een laag stof vormen aan de binnenkant van de ventilatoren die uw laptop onnodig heet maakt wat de prestatie omlaag haalt en de levensduur aanzienlijk verkort

 

 

Notebook stofvrij maken Computerhulp Oosterbeek

Notebookscherm defect?

Is uw laptop gevallen en is het scherm gebarsten? Is uw hond op de laptop gesprongen en ziet u ineens gekleurde lijnen in beeld?

Geen nood, want vrijwel elk laptopscherm is te vervangen. De computerspecialisten van computerhulp Oosterbeek repareren al meer dan 27 jaar alle soorten en merken laptops. Ook uw laptop is bij ons dus in goede handen.

Voordat wij uw laptop scherm vervangen, ontvangt u altijd een heldere prijsopgave per e-mail/whats-app of telefoon.

Soms hebben we hem 2e hands liggen en anders moeten we hem bestellen maar meestal binnen 24 uur is ie weer klaar.

U krijgt vooraf een prijsindicatie.

 

Notebookscherm defect Computerhulp Oosterbeek

toetsenbord vervangen

Voor een laptop toetsenbord vervangen bent u bij Computerhulp Oosterbeek aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring is uw laptop toetsenbord reparatie bij ons in goede handen. Een laptop toetsenbord vervangen gebeurt normaliter binnen 24-48 uur.

Wanneer u dagelijks met uw laptop werkt, maakt u enorm veel gebruik van het toetsenbord en dan met name de spatiebalk. Regelmatig komt het dan ook voor dat de spatiebalk (of een andere veelgebruikte toets) niet meer reageert. Dit kan leiden tot enorme frustraties, omdat typen lastig wordt. Werken een aantal toetsen van uw toetsenbord niet meer omdat er bijvoorbeeld iets op is gevallen of omdat er vocht op terecht is gekomen? Om dit op te lossen zullen wij het hele toetsenbord voor u gaan vervangen. Het is niet mogelijk om afzonderlijke toetsen te repareren of te vervangen van het toetsenbord. Wij hebben voor elk merk laptop passende toetsenborden om te vervangen. Het toetsenbord vervangen duurt in de regel dan ook niet langer dan een dag.

TOETSENBORD HERSTELLEN

Vrijwel elke laptop heeft een ander toetsenbord waardoor er verschil zit in het tarief van een toetsenbord reparatie. Bij sommige laptops moet de hele behuizing gedemonteerd worden, inclusief het moederbord. In dat geval is  de reparatie complexer zijn en zal de reparatie dus ook meer tijd gaan vergen. Bij sommige laptops is bijvoorbeeld de demontage lastiger waardoor dit meer tijd zal nemen en soms moet er een speciaal toetsenbord besteld worden bij de importeur van uw laptop. Wij houden u altijd van te voren op de hoogte van de reparatie tijd en de te maken kosten om het toetsenbord te vervangen. Gemiddeld bedragen de kosten tussen de 75 en 145 Euro. Dit is natuurlijk afhankelijk van het model van uw laptop en/of toetsenbord.

* Bovenstaande tarieven gelden niet voor Apple MacBooks, Deze repareren wij helaas niet!

 

Toetsenbord reparatie Computerhulp Oosterbeek

blauw scherm bij windows problemen

Een veelvoorkomende verschijning bij een vastgelopen computer is het blauwe scherm (ook wel Bsod / Blue screen of dead) met witte informatieve teksten. Het informatie bulletin komt in beeld wanneer het Windows systeem een kritieke fout detecteert, waarbij de computer geen raad weet en niet voorbereid is om de zaak automatisch te verhelpen.

Vaak staat een kwaadaardig programma aan de basis bij het activeren van het blauwe scherm. Hierbij kan een programmaconflict, hardware slijtage of virus schade aan de basis staan voor computerproblemen. Om verdere problemen of schade te voorkomen zal de computer zichzelf beschermen en mede hierdoor niet volledig toegankelijk meer zijn. Het veiligstellen van documenten vraagt dan ook meer tijd.

Wat kan ik doen als ik een blauw scherm krijg op mijn Windows computer?

Het blauwe scherm verschijnt niet altijd als compleet nieuwe verassing op een computer. Voorafgaand geeft het systeem doorgaans signalen af. Denk hierbij aan een erg trage computer of computer die niet altijd opstart.

Voorkomen is hierbij beter dan genezen. Mocht er een sterke aanwijzing zijn van veranderende activiteiten, ga dan opzoek naar computerhulp. Wacht niet tot het te laat is. Het tijdig tackelen van het blauwe scherm probleem maakt het computerprobleem niet onnodig complexer en groter. Dit bespaard u tijd, moeite en wellicht onnodige irritatie.

We bieden maatwerk om uw blauw scherm en de onderliggende knelpunten aan te pakken en deze kundig te verhelpen. U kunt ons vanzelfsprekend ook benaderen voor overige gerelateerde diensten op het gebied van computerservice. Denk hierbij aan een computer reparatie of computer herinstallatie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de contactpagina of bel voor directe hulp.

blauwscherm computerhulp Oosterbeek

Laptop accu kapot

Bij een kapotte laptop accu kunnen er meerdere oorzaken zitten achter het defect. Laptop accu’s zijn eigenlijk gewoon hele grote lithium batterijen, en net als een batterij kan een laptop niet oneindig worden opgeladen. Net als elk gebruiksvoorwerp slijt een accu dus. En hoe ouder de gebruikte laptop (en dus de accu) is, hoe minder lang de accu mee kan gaan. Dat komt doordat een accu niet voor de volle 100% opgeladen kan worden – voor elke keer dat de accu helemaal leeg of helemaal vol gaat, gaat er een heel klein beetje capaciteit verloren.

De accu laten repareren of vervangen

Als u niet weet wat er mankeert en u alles al heeft geprobeerd om hem aan de praat te krijgen, dan is een reparatie of vervanging van uw laptop accu waarschijnlijk de enige oplossing. Bij computerzaak.nl vervangen we met liefde de accu van uw laptop. Dit doen we voor een lage serviceprijs.

Hp accu vervangen computerhulp Oosterbeek

Wij repareren laptops ook in u omgeving!

Heeft u problemen met u notebook of wilt u iets verbeteren? Zoekt u een vervangende of nieuw notebook? Wij komen bij u thuis langs !

 • Wij helpen u in de volgende regio:
 • Notebookreparatie Oosterbeek
 • Notebookreparatie Elst
 • Notebookreparatie Duiven
 • Notebookreparatie Renkum
 • Notebookreparatie Heelsum
 • Notebookreparatie Doorwerth
 • Notebookreparatie Heveadorp
 • Notebookreparatie Velp
 • Notebookreparatie Heteren
 • Notebookreparatie Bennekom
 • Notebookreparatie Harskamp
 • Notebookreparatie Zetten
 • Notebookreparatie Arnhem
 • Notebookreparatie Bemmel
 • Notebookreparatie Wolfheze
 • Notebookreparatie Otterlo
 • En vele andere plaatsen

 Mocht u plaats er niet tussen staan u kunt altijd contact opnemen !!

Computerhulp Oosterbeek Regio Gelderland
Translate »